(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja (viherrakennus), Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme asiakkaallemme KOKENUTTA KONEENKULJETTAJAA viherrakennukseen Lahteen.

Työtehtävänäsi on toimia pääasiallisesti koneenkuljettajana viherrakentamisen parissa. Konehommien lisäksi teet muita viherrakentamisen töitä, kuten raivausta ja kivitöitä.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta koneenkuljettajan ja vihrerakentamisen töistä. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti, työturvallisuus- ja tieturvakortti.

Olet työtä pelkäämätön, joka joustavasti tarttuu hommaan kuin hommaan. Hoidat työsi tarkasti ja ratkaiset eteen tulevia ongelmia itsenäisesti.

Töiden kesto on sesongista riippuen huhti-syyskuun ajan, mutta hyvän tekijän löytyessä työt jatkuvat seuraavanakin vuonna. Työ on lähtökohtaisesti päivätyötä ja kesäaikana kokoaikaista, mutta työntekijän tulee varautua sesongin ja säiden mukaisiin vaihteluihin työajoissa.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 0401731213 ja Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: maanrakennus, viherrakennus, viherrakentaja, kaivinkoneenkuljettaja, pyöräkuormaajankuljettaja, maanrakennuskoneenkuljettaja