(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja (Tampere - Nokia)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Asiakasyrityksemme Bimu Oy on ympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys ja yksi alansa edelläkävijöitä Suomessa. Heidät tunnetaan alansa ammattitaitoisista palveluista. Lisää tietoa yrityksestä: http://www.bimu.fi/.

Etsimme Bimu Oy:lle koneenkuljettajaa jätteenkäsittelykeskuksella työkoneilla tapahtuvaan jätteiden käsittelyyn, maansiirtoon, lajittelutehtäviin ja kuormaustehtäviin. Kalustona ovat koukkuauto, kaivinkone, puskukone, pyöräkone ja dumpperi. Jonkin edellä mainitun työkoneen hyvä hallinta on edellytys työssä menestymiselle, kokemus useammasta katsotaan eduksi. Voimassa olevat BC-ajokortti ja ammattipätevyys ovat myös hyödyksi.

Työpisteet sijaitsevat Tarastenjärven ja Koukkujärven jätteenkäsittelykeskuksilla Tampereella ja Nokialla. Työ on pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa tehtävää työtä, satunnaisesti myös lauantai- ja sunnuntaivuoroja. Työtä on tiedossa arviolta syyskuun loppuun.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.