(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja talvisesonkiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Löytyykö taskustasi B-kortti ja aiempaa kokemusta talvisesongin ulkokunnossapidosta? Saatat olla etsimämme tekijä!


Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla keikkatyöhön KONEENKULJETTAJIA talvisesonkiin!

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan lumenajo sekä hiekoitukset Tampereen alueella. Hakijalta edellytetään voimassaolevaa B-luokan ajokorttia ja aiempaa kokemusta koneenkuljettamisesta sekä vastaavista tehtävistä ulkokunnossapidon parissa. T-luokan ajokortti luetaan hakijan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös joustavuutta työaikojen ja -vuorojen suhteen.

Työsuhde solmitaan keikkatyösopimuksena ja palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan kokemuksesi huomioonottaen. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan jo viikolla 2.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi