(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja reissuhommiin
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.

Etsimme ammattitaitoista KONEENKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on työskennellä rengasleikkureiden ja muiden työkoneiden kanssa rengasterminaaleissa ympäri Suomea. Teet työtäsi perehdytyksen jälkeen itsenäisesti, joten kokemus työkoneista ja mobiilileikkureista on edellytys tehtävässä. Osallistut myös koneiden huoltoon ja korjauksiin.
Edellytämme C/CE-ajokorttia, kuljettajan direktiivipätevyyttä sekä työturvallisuus- ja tulityökorttia.
Sinulla tulee olla matkustusvalmiutta, koska tehtävässä ollaan kaksi viikkoa töissä ja viikko vapaalla.

Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, ville.vakevainen@hpheimo.fi  044 777 5103.