(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja lumitöihin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Etinnässä olisi koneellisiin lumitöihin kykenevää kuljettajaa.

Työ pitää sisällään ympäristön puhdistamista lumesta Wille-koneella, mutta joka rappustahan ei pysty ihan koneella puhdistamaan, joten sitä joutuu välillä jalkautumaankin ja hoitamaan lopun puhdistuksen lapiolla, kolalla ja harjalla.
Työthän mennee kelien mukaan, eli kun lunta tulee, niin silloin pitäisi hommiin lähteä. Työt voi alkaa aamulla, päivällä tai illalla.

Odotuksissa olisi, että sinulla löytyisi aikaisempaa kokemusta Wille-kalustosta, tai vastaavista laitteista. Ajokortti on pakollinen ja työturvallisuuskortti olisi myös hyvä olla olemassa, mutta ei pakollinen.

Hyvälle tekijälle olisi hommaa pitemmäksikin aikaa tiedossa.

Mikäs tämä Sihti sitten on? No me pyritään siihen, että löydettäs töihin hakevalle mieleistä hommaa. Työpaikoista saa aina lisätietoja soittamalla tai laittamalla sähköpostia, mutta mielellään jututettas kasvotustenkin. Haastattelua ei sinun tarvihe jännittää, tuut vaan ihan omana ittenäsi paikalle ja me kirjaillaan meidän järjestelmään vähä muistiinpanoja sinusta, että mitä sinä oot aikasemmin tehny ja missä päin oot hommissa ollut. Työmaalla sinut kouluttaa ja ohjeistaa työmaanjohto, mutta myö autetaan taustalla muissa asioissa.

Yhteydessä tästä paikasta voit olla:
Sanna Kovalainen
050 444 4425
sanna.kovalainen@sihti.fi
Markus Kilpeläinen
050 444 4495
markus.kilpelainen@sihti.fi