Koneenkuljettaja lumitöihin
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Haemme koneenkuljettajia lumenajoon ja hiekoitukseen. Töitä on siis sen mukaan tarjolla, miten paljon ja milloin lunta sataa.

Työssä aurataan pääsääntöisesti kerrostalojen ym. kiinteistöjen pihoja. Kalustona mm. Wille kuormaajia ja traktoreita. Alueet käydään kaikki työnjohdon kanssa läpi, jotta tiedät pihat ja mihin lumi aurataan/kasataan. Kohteet ovat Turussa ja lähikunnissa.

Toivomme sinulta kokemusta koneiden ajosta, esim. pyöräkuormaaja, pienkuormaaja, traktori tms.

Hakijoilta toivotaan:

 - Kokemusta koneenajosta

 - Mahdollisuutta työskennellä tarpeen mukaan

Tarjoamme:

 - Tuntipalkan lisäksi mahdolliset lisät 

 - Hyvän perehdytyksen

 - Opastuksen koneiden käyttöön

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1215570
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaarina, Naantali, Raisio, Turku