(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja KIIRE (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Asiakkaamme on alansa vahva ammattilainen, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuoltopalvelua Etelä-Suomessa. Etsimme heille nyt PIKAISESTI Pirkanmaan alueelle kahta

KONEENKULJETTAJAA.

Työtehtävät ovat pääasiassa erilaisilla työkoneilla (mm. Wille) tehtäviä kiinteistönhuollon töitä, kuten maansiirtoa, lehtien putsaamista, aurausta ja hiekoitusta. Päivien sisältö vaihtelee hoidettavan kohteen ja sääolosuhteiden mukaan.

Valittavalta henkilöltä vaaditaan jonkin verran kokemusta koneilla ajosta, mutta ennen kaikkea reipasta ja  työtä pelkäämätöntä asennetta. Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä jaksamisessa.

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä menestyvään yritykseen pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=256. Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.