(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja / kiinteistöhuoltomies (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen, pitkän linjan kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajaa / kiinteistöhuoltomiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen alueella tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat kuuden kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jäljeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Koneenkuljettajan / kiinteistöhuoltajan työssä vastataan määrättyjen, Tampereella sijaitsevien piha- ja katualueiden huoltotöistä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Ulkotöissä käytetään koneiden puolesta sekä pientä että isoa Willeä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.