(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja kaivuu- ja kiinteistöhuoltotöihin (Ylöjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Toimeksiantajayrityksemme on ylöjärveläinen monialayritys, joka tekee koneurakointitöitä verkonrakennuksesta kiinteistöhuoltoon. Etsimme nyt yritykseen koneenkuljettajaa monipuolisiin konetöihin Tampereen lähialueille. Tehtävässä aloitetaan lokakuussa heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvälle tekijälle on töitä pitkäaikaisesti tiedossa.

Koneenkuljettajan tehtävä toimeksiantajayrityksessämme koostuu muun muassa viherrakennus- ja kaapelinkaivuutöistä. Töitä tehdään myös taloyhtiöissä ja omakotikohteissa, jolloin työvaiheita on muun muassa talon ympäri kaivuut, hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihdot ja syksyisin lehtilavojen viennit sekä tuonnit. Talviaikaan taloyhtiöiden piha-alueiden auraukset ja hiekoitukset ovat osana työtehtäviä. Tarpeen vaatiessa lapioon tarttuminen tuo mukavaa vaihtelua työnkuvaan.

Työssä käytetään 4,5 tonnista tela-alusteista kaivinkonetta, traktorikaivuria ja pyöräkuormaajaa. Tarvittaessa kalustojen siirtoja tehdään myös kuorma-autolla.

Hakijalta edellytetään tehtävään BC–ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä ja tieturva 1-korttia. Hakijan eduksi katsotaan suoritettu tulityökortti. Tehtävään koulutetaan ja opastetaan kattavasti, joten pitkää työhistoriaa tärkeämpää on hakijan halukkuus oppia ja tehdä työtä ammattiylpeydellä. Työhön soveltuu myös vasta alkaja ja vaikkapa aiempi kokemus maatilan konetöistä voi olla tähän tehtävään hyvin soveltuvaa.

Työ painottuu sulan maan ajalle, jolloin töitä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin. Talviaikana työ on pitkälti säästä riippuvaista, jonka vuoksi työtä tehdään tarvittaessa, lumitilanteen mukaan. Talvella aikaisetkin aamut ovat mahdollisia ja hakijan kykyjen mukaan työhön voi sisältyä myös kaluston huoltotehtäviä. Talviaikaan työ voi hyvin toimia esimerkiksi kakkostyönä päätyön ohella.

Tehtävässä hakijalle tarjotaan erinomaiset mahdollisuudet kehittää monipuolisia konetyöskentelytaitoja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.