(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja / auraaja (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Toimeksiantajamme kangasalalainen kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka toiminta on keskittynyt pääasiassa Tampereen itä puolelle. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia. He etsivät nyt kauttamme koneenkuljettajaa / auraajaa talvisesongin ajaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan talvisesongin alettua. Työsuhde on vuokratyösuhde ja kestää koko lumisen talvikauden.

Työ on kiinteistöjen ulkoalueiden huoltoa erilaisissa kohteissa kuten esim. teollisuus-, päiväkoti- ja koulukiinteistöjen piha-alueilla. Työ pitää sisällään kaikki kausiluonteiset ulkoalueiden hoitoon liittyvät työt. Työssä käytetään normaaleja kiinteistöhuoltoon tarkoitettuja pyörökuormaajia, aurauskalustoa. Raskaamman kaluston painot vaihtelevat 2 t -25 t välillä.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta pyörökuormaajan ja aurauskaluston käytöstä. Alan peruskoulutus on toki sinulle eduksi, mutta koulutusta ja pitkää kokemusta enemmän arvostamme sujuvaa ja joustavaa asennetta työn tekoa kohtaan. Arvostamme myös mikäli olet maatilataustainen henkilö. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, C-kortti katsotaan sinulle eduksi samoin kuin voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme työkoneiden ja laitteiden hyvää teknistä tuntemusta ja osaamista kuten sähkötöiden, hitsauksen ja hydrauliikan osalta sekä hyvää käsityökalujen käyttöä. Odotamme sinulta hyvää silmää auraustyön suorittamiseen ja esteetöntä fyysistä kuntoa.

Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Työaika on pääsääntöisesti 37,5 h / viikossa, mutta työajat vaihtelevat sääolo-olosuhteiden mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.