(Poistunut julkaisusta)

Koneenkorjaaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Anpe Oy on vuodesta 1976 asti toiminut rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja –puhallusta sekä Lecosoraurakointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Yritys työllistää neljäkymmentä kokenutta alan ammattilaista. Anpe Oy on valittu Lohjan vuoden yritykseksi 2017.

Etsimme nyt Anpe Oy:n Lohjan varikolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Koneenkorjaajaa / huoltomiestä

Vastaamaan kaluston huolloista ja korjauksista. Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisesti alan parhaiden laitteiden kanssa dynaamiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöön.

Toivomme sinulta:

Soveltuvaa koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä, sillä koulutamme työhön!

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja ammattitaitoinen.

Tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen hyvässä työilmapiirissä. Lisäksi käytössämme on joustavat työajat.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Voit toimittaa hakemuksesi palkkatoiveineen myös osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”koneenkorjaaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen p. 010 2306523 arkisin klo 9-15.