(Poistunut julkaisusta)

Koneenkorjaaja (Pirkanmaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Asiakkaamme on tamperelainen kiinteistöpalvelualan yritys. Etsimme heille nyt ammattitaitoista

KONEENKORJAAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko ahkera ja työhön tarttuva tekijä, jonka käsissä korjaantuvat niin ruohonleikkurit kuin willet ja traktoritkin? Saatat olla etsimämme henkilö!

Työssäsi vastaat itsenäisesti kiinteistönhuollon kaluston kunnossapidosta, joten sopiva tausta työtehtävää ajatellen voisi olla esimerkiksi raskaan kaluston parista tai korjaamotöistä. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi arvostamme erityisesti reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Huomioimme siis myös nuoremmat, oppimisintoiset hakijat, joten lähetä rohkeasti hakemuksesi ja kerro miksi juuri Sinä olisit sopiva tähän tehtävään!

Työ on pääosin päivätyötä, mutta arvostamme joustavuutta, sillä toisinaan tarjolla saattaa olla myös yötöitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus alan TES:n/sopimuksen mukainen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Rekrytointivastaavana toimii Minna Kotilainen, lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.