(Poistunut julkaisusta)

Koneenkorjaaja/ Hämeen Rakennuskone Oy
Hämeen Rakennuskone Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Hämeen Rakennuskone Oy
Hämeen Rakennuskone Oy, eli HRK on 1975 perustettu Suomalainen konevuokraamo. Tarjoamme asiakkaillemme työkohteeseen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet. Vuokrauksen lisäksi myymme koneisiin työssä tarvittavia oheistarvikkeita.
Kuljetamme vuokrattavat tilat ja laitteet työkohteeseen ja asennamme käyttövalmiiksi. Oma kuljetuskapasiteetti ja toimiva logistiikkaverkosto takaavat joustavan vuokrauspalvelumme. Hoidamme työmaa-aikaisen sähköistyksen, valaistuksen, lämmityksen sekä polttoainetoimitukset.
HRK vuokraa rakennuskoneita, teline- ja tuentakalustoa ja henkilönostimia Vantaalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa sekä Pirkkalassa, Tampereella ja Kangasalla. Keväällä 2020 avaamme toimipisteen Turkuun.

Toimenkuva
Etsimme Hämeen Rakennuskone Oy:n Lahden toimipisteelle KONEENKORJAAJAA huolto/korjaustehtäviin. Vastuullasi ovat pääsääntöisesti isot nostimet ja pienet maanrakennuskoneet. Tehtävässä tehdään myös reissuhommia, eli sinun täytyy olla valmis myös matkustamaan.
Etsimällämme henkilöllä on vahva tausta koneiden tai laitteiden parista sekä olet ylipäätään kiinnostunut teknisistä asioista.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla on vakituinen pesti.
Tässä haussa Eezy VMP Lahti hoitaa vain rekrytointiprosessin ja sopimus tehdään suoraan Hämeen Rakennuskone Oy:n kanssa.

Työ on mahdollista myös laskuttaa oman toiminimen kautta!

Odotamme sinulta
Sinulla on B-ajokortti sekä oma auto käytössä. Vahva kokemus koneiden ja laitteiden parista. Valmius tehdä myös reissutöitä.
Voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja, sähkötyöturvallisuuskortti katsotaan selkeäksi eduksi mutta se ei ole pakollinen.

Muut tiedot
Tarjoamme:
Mahdollisuuden työskennellä huippu työporukassa ja huippu kaluston kanssa maan johtavassa konevuokraamossa. Mahdollisuuden laskutta myös yrityksen kautta. Vakituisen työn.

Kun sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus liitettynä palkkatoiveesi ja cv osoitteeseen lahti@eezy.fi otsikolla "HRK" 24.7.2020 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat tästä rekrytoinnista Eezy VMP Lahti Niko Reinikainen puh. 040 3558994 / niko.reinikainen@eezy.fi.

Kesto
Toistaiseksi

Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, 03873200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.07.2020 mennessä.