(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjiä Mikkeliin teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Oletko sinä jo koneenkäyttäjänä kokenut, ammattitaitoinen, alalle kouluttautunut ja uutta työtä etsimässä? Voit olla myös alalle ammatillisen koulutuksen kautta kokemusta hankkinut, ripeä ja tekevä hyvä tyyppi.

Nyt on juuri sinulle sopiva paikka etsinnässä: toistaiseksivoimassa oleva työsuhde, täysillä tunneilla, vakaassa ja luotettavassa teollisuuden alan paikallisessa yrityksessä.

Tehtävässä työskentelet tuotannon koneenkäyttäjänä ja vastaat valmistuslinjan koneen käytöstä, konesäädöistä, sekä käyttäjäkunnossapidosta. Työhösi kuuluvat myös laadunvalvonta, pakkaus ja muut koneenhoitoon liittyvät prosessityöt.

Paikka tarjoaa vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla sekä mukavat työkaverit sekä modernit ja siistit työskentelyolosuhteet.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Tehtävän rekrytointiprosessista vastaa Barona Mikkeli. Lisätietoja antaa Baronalta Pia Vänninen p. 050 591 0611

Mikäli työ tuotannon ja teollisuuden töiden parissa kiinnostaa, niin käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. Hakijoita paikkaan tulee olemaan paljon, joten täytä hakemuksesi huolella, jotta osaamisesti, koulutuksesi ja persoonasi tulee parhaiten esille.

Älä turhaan odota viimeistä hakupäivää, sillä valintaprosessi lähtee käyntiin jo hakuajan aikana!Huomioimme haussa vain sähköisen hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.