Koneenkäyttäjä
Pa-Hu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2021

Oletko etsimässä pidempiaikaista työpaikkaa? Pystytkö oma-aloitteiseen työskentelyyn etkä pelkää käyttää erilaisia koneita ja laitteita? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinun kannattaa ehdottomasti hakea tätä avointa työpaikkaa.

Oma-aloitteisuuden lisäksi odotamme sinulta halua ja uteliaisuutta oppia, kovaa työmoraalia, valmiutta kaksivuorotyöhön sekä työhöntarttuvaa asennetta ja motivaatiota Sinulla on myös rohkeutta ja uskallusta toimia isojenkin koneiden kanssa sekä ymmärrys ja mielenkiinto tekniikkaa kohtaan. Aiempi kokemus tuotantokoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei missään nimessä ole välttämätöntä. Työhön voidaan perehdyttää alalle aivan uusikin tekijä, jolla on asenne kunnossa sekä halua uuden opetteluun. Perehdytys tehtävään sekä työohjeet annetaan suomeksi, joten hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Etsimme asiakkaallemme Pa-Hu:lle koneenkäyttäjää pahvin ja pahvipakkausten valmistusprosessiin. Työtehtäviin kuuluu pääosin isojen tuotantokoneiden operointia ja valvontaa sisältäen myös käsin tehtäviä mekaanisia töitä (esim. rullien vaihtoja, säätöjen ja asetusten tekemistä) sekä tarvittaessa avustavia tuotannollisia töitä pahvin ja pahvipakkausten valmistusprosessissa. Tulevaisuudessa on myös mahdollisuus kehittää osaamistaan vaativimpiin tehtäviin ja näin ollen laajentaa omaa työkuvaansa. Valitun henkilön ja Adeccon välille tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistaa henkilö Pa-Hu:n palvelukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien tehtävien parissa ammattitaitoiseen ja mukavaan työympäristöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.
Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1431966
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkka Lind (pirkka.lind (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Veikkola, Espoo, Lohja, Vihti