(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Toimenkuva
Haemme nyt eristemateriaaleja tuottavalle yritykselle Tarvasjoelle koneenkäyttäjää. Työssä käytät erilaisia työkoneita, jolla muotoilet, leikkaat tai tulevaisuudessa jopa valmistat eristelevyjä. Töitä tehdään 40 h/vko arkipäivisin kahdessa vuorossa ajanmukaisissa tiloissa. Vaikka työ on tuotannollista, siinä ei paikoillaan pönötetä, vaan liukkaasti liikutaan eri työtehtävien välillä.
Odotamme sinulta
Sillä ei ole merkitystä oletko pitkä vai pätkä tai onko sinulla ikää 18 vai 70 vuotta. Suomen kielen taidolla, työtä pelkäämättömällä asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla pääsee täällä pitkälle. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen tekemiseen kykenevät tiimipelaaja. Sinulla on mahdollisuus opetella eri tehtäviä ja näin varmistaa paikkasi myös jatkossa. Oma auto työmatkojen kulkemiseen on välttämätön, sillä julkiset eivät kulje työaikojen vaatimalla aikatauluilla.

Lisäetuja sinulle tuo aiempi kokemus tuotannollisista töistä sekä trukinajotaito.
Muut tiedot
Vaikka tehtävä alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena on tässä tehtävässä mahdollisuus vakinaistumiseen suoraan asiakkaamme listoille. Mikäli tämä paikka herätti juuri sinun mielenkiintosi, täytä yhteystietosi oheisesta linkistä jo tänään sillä tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Kesto
Yli 3 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.11.2019 mennessä.