(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Kiinnostaako sinua työskennellä hyvässä porukassa tuotantotehtävissä arvotavaroiden parissa?

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä arvotavaroiden pariin 3-vuorotyöhön kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteen kesto on määräaikainen vuoden vaihteeseen asti. Työskentely tapahtuu siisteissä, moderneissa työtiloissa Vantaalla luotettavassa ja vastuullisessa työympäristössä.

Toivomme sinulta aktiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi täsmällisyys ja tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämiseen. Tuotantotyöntekijän työtehtävät vaihtelevat monipuolisista rutiininomaisiin töihin, ja ne sisältävät esimerkiksi tuotantokoneiden ylläpitoa. Sinun tulee olla valmis 3-vuorotyöhön.

Aikaisempi kokemus teollisuudessa käytettävistä koneista sekä hyvät tietotekniset taidot katsotaan isoksi eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin aito halu tehdä töitä laadukkaasti ohjeita noudattaen. Sinut perehdytetään työtehtäviin perusteellisesti.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen tommi.puustinen@barona.fi.