(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä tuotantoon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Kiinnostaako sinua koneiden parissa työskentely ja olet valmis työskentelemään 3-vuorossa? Meillä on paikka tarjolla jo hieman teknistä taustaa omaavalle henkilölle.

Etsimme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme tarkkaa ja huolellista tuotantotyöntekijää määräaikaiseen projektiin. Työskentely tapahtuu moderneissa ja siisteissä tiloissa kolmessa vuorossa, ja työt koostuvat erilaisista koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä. Työtehtävien vaativuuden takia toivomme sinulta aikaisempaa teknistä taustaa ja osaamista. Tällaista voi olla esimerkiksi aikaisempi kokemus tuotantoteollisuudesta ja koneenkäyttötehtävistä tai teknisen alan koulutus. Isona etuna on myös työkokemus graafisen alan tehtävistä.

Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta oppia uutta. Työssä ensiluokkainen laatu on tärkeää ja laadunvalvonta onkin tärkeässä roolissa jokaisessa työvaiheessa, ja siksi edellytämmekin sinulta virheetöntä värinäköä. Töihin perehdyttäminen ja ohjeistaminen tapahtuu suomeksi. Työntekijöiltä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkastus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen ja vastuulliseen tehtävään. Vaikka kyseessä on määräaikainen työsuhde, niin hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on aito mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi.