(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä / Tuotannon työntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Orimattilaan pidempään työsuhteeseen henkilöitä erilaisiin tuotannon töihin.

Töitä on muun muassa erilaisten koneenkäyttäjän tehtävissä sekä kokoonpanopuolella. Kaikkien koneiden ja työpisteiden tehtävät opetetaan, joten työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta teollisuudesta. Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä. Työtä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin (vuoroviikoin aamu- iltavuoro).

Tärkein asia työssä pärjäämiseksi on motivoitunut ja reipas asenne. Työ sopii yhtä lailla hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle tai pidempiaikaista työpaikkaa hakevalle.

Työt alkavat maalis- / huhtikuun aikana sopimuksen mukaan ja työsopimus tehdään valittujen henkilöiden kanssa ainakin lokakuun loppuun. Hyvin työssään pärjäävällä on erinomainen mahdollisuus myös vakinaistua.

Työpaikalle ei ole julkisia kulkuyhteyksiä, joten töissä käynti vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Lahdesta töihin ajaa kuitenkin alle puolessa tunnissa!

Mikäli olet kiinnostunut niin toimi pikaisesti, rekrytointiprosessi käynnistyy jo hakuajan aikana. Huomioithan, että työhön tulee voida sitoutua määräaikaisuuden ajaksi.

Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset oppimaan uutta ja konkreettisesti tekemään. Käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta: Mari Ylä-Uotila / puh. 050 572 4853.