(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä tarkkuutta vaativiin tehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Kiinnostaako sinua työskentely hyvässä työyhteisössä tuotantotehtävien parissa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme tarkkoja ja motivoituneita työntekijöitä koneenkäyttäjäksi.

Työnkuvanasi on koneenkäyttäjä moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Pääset työskentelemään automaatiokoneiden parissa tuotteiden yksilöintitehtävissä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta.

Haemme työntekijöitä 2-vuorotyöhön ja katsomme eduksi, jos pystyt työskentelemään töitä myös 3-vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja ne jatkuvat aina vuoden loppuun asti. Hyvin työssä pärjäävillä on myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä työsuhteen päätyttyä.

Odotamme työntekijältä aikaisempaa kokemusta teollisuudessa käytetyistä koneista, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on myös edellytys.

Katsomme eduksi hyvät tiimityöskentelytaidot sekä reippaan ja motivoituneen asenteen uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietotarkistus. Osana työtä tarkkaillaan myös tuotteiden laatua, joka edellyttää virheetöntä värinäköä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi