(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä sesonkiin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme teollisuuteen koneenkäyttäjiä marraskuusta joulu-/tammikuuhun saakka kestävään sesonkiin.

Työhön kuuluu koneen valvonta, osien vaihtoa ja ohjelmien toiminnan valvontaa sekä säätöä. Tehtävään koulutetaan, joten katsomme aikaisemman teollisuuden koneenkäyttötyön eduksi, mutta ei pakolliseksi.

Apunasi tehtävään perehtymisessä on työhönopastaja ja kattava konekohtainen perehdytys. Työssä pärjäämistä auttaa kuitenkin ehdottomasti aikaisempi teollisuuden koneenkäyttökokemus, teknisten piirustuksien lukutaito tai aikaisempi kokemus cnc-ohjatun koneen käytöstä.

Työ on tarkkuutta vaativaa, joten tehtävään valittavilta henkilöiltä odotetaan kykyä tarkkuutta ja keskittymistä vaativaan työhön.

Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä marraskuun aikana ja kestävät joulu- tai tammikuun loppuun.

Töitä tehdään arkipäivisin 3-vuorossa (aamu-, ilta- ja yövuoro vuoroviikoin). Sesongin aikana on hyvä mahdollisuus tehdä myös ylitöitä.

Työllistyt asiakkaalle tehtävään Barona Teollisuus Oy:n kautta. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja työntekijät sesonkiin vahvistetaan soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tai työsuhteesta voit tiedustella Baronalta rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.