(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä prosessiteollisuuteen(Osa-aikainen)
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsimme Tampereelle hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle asiakkaallemme tuotantokoneiden operaattoria. Tarve on heti ja työt alkavat aluksi 40h/vko sopimuksella tammikuun puoleen väliin asti, jonka jälkeen sopimus jatkuu osa-aikaisena. Tässä olisi oiva mahdollisuus esim. opiskelijalle kerryttää prosessiteollisuuden työkokemusta joululoman ajan ja jatkaa sitten opintojen ohessa työskentelyä. Työtä tehdään 3-vuorossa.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotannon prosessissa erilaisten jatkojalostuskoneiden ohjausta, valvontaa, vikatiloihin reagointia ja laadun tarkkailua. Työssä on myös manuaalisia työvaiheita, joten työn tekemistä helpottaa hyvä fyysinen kunto.

Hakijalta toivomme:
Aikaisempaa kokemusta teollisuudessa koneenoperaattorin tehtävistä tai prosessiteollisuuden opintoja. Eduksi katsomme trukinajokokemuksen.

Mikäli prosessiteollisuuden tehtävät kiinnostaa, niin laita hakemusta tulemaan heti tai soita hakua hoitavalle konsultille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä Adeccolta Jani Karjalaiselta, puh: 050 444 4480 tai jani.karjalainen@adecco.fi.