Koneenkäyttäjä pahviteollisuuteen
Pa-Hu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021

Etsimme Pa-Hu Oy:lle Veikkolaan osaavaan ja tiimihenkiseen porukkaan

KONEENKÄYTTÄJÄÄ

pahvilaatikoiden valmistukseen. Valitun henkilön ja Adeccon välille tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistaa henkilö Pa-Hu:n palvelukseen.

Tehtävässä tulet toimimaan osana tiimiä, joka vastaa pahvilaatikoita valmistavan koneen kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Perehdytys koneen käyttöön alkaa koneen lähtö-/syöttöpäästä, mutta tulet ajan kuluessa oppimaan kaikki koneen toiminnot sekä työskentelemään myös koneen pääkäyttäjänä. Koneella työskennellään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta), mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä tarvittaessa myös muissa työaikamuodoissa.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset
- järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- uskallusta ja rohkeutta toimia koneiden kanssa sekä pelisilmää teknisiin asioihin
- oppimishalua ja -kykyä
- kovaa työmoraalia
- työhön tarttuvaa, reipasta asennetta
- hyvää suomen kielen taitoa

Tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten voit olla alalle aivan uusikin tekijä. Aiemmasta kokemuksesta valmistavan teollisuuden parissa työskentelystä on toki etua, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne, motivaatio ja aito kiinnostus tehtävää kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työhön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien tehtävien parissa ammattitaitoiseen ja mukavaan työympäristöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.
Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505217
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkka Lind (pirkka.lind (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Veikkola, Espoo, Lohja, Vihti