Koneenkäyttäjä pahviteollisuuteen
Pa-Hu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Etsimme Pa-Hulle Veikkolaan kahta koneenkäyttäjää sivuliimaustiimiin. Valittujen henkilöiden ja Adeccon välille tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistaa henkilö Pa-Hu:n palvelukseen.

Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, halua ja uteliaisuutta oppia, kovaa työmoraalia, valmiutta kaksivuorotyöhön sekä raudanlujaa asennetta ja motivaatiota työhön. Omaat myös näppärät kädentaidot, kiinnostusta tekniikkaa kohtaan sekä hyvää teknisten asioiden hahmotuskykyä. Aiempi kokemus tuotantokoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei missään nimessä ole välttämätöntä. Työhön voidaan perehdyttää alalle aivan uusikin tekijä, jolla on asenne kunnossa sekä halua uuden opetteluun. Perehdytys tehtävään sekä työohjeet annetaan suomeksi, joten hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tehtävän päävastuisiin kuuluu sivuliimauskoneen kuntoon laitto ja valmistelu, koneen operointi ja materiaalin syöttäminen koneeseen, tuotteiden laaduntarkkailu sekä koneen pienet huoltotyöt. Työtä tehdään aluksi yhdessä vuorossa, mutta lähitulevaisuudessa on tarkoitus siirtyä 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työhön nopeasti kasvavalla ja mielenkiintoisella toimialalla sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.
Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461854
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkka Lind (pirkka.lind (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Veikkola, Espoo, Lohja, Vihti