Koneenkäyttäjä pahviteollisuuteen
Pa-Hu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Etsimme osaavaan ja tiimihenkiseen porukkaamme

KONEENKÄYTTÄJÄÄ

pahvilaatikoiden valmistukseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä tulet toimimaan osana tiimiä, joka vastaa pahvilaatikoita valmistan koneen kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Perehdytys koneen käyttöön alkaa koneen lähtö-/syöttöpäästä, mutta tulet ajan kuluessa oppimaan kaikki koneen toiminnot sekä työskentelemään myös koneen pääkäyttäjänä. Koneella työskennellään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta), mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä tarvittaessa myös muissa työaikamuodoissa.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset
- järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- uskallusta ja rohkeutta toimia koneiden kanssa sekä pelisilmää teknisiin asioihin
- oppimishalua ja -kykyä
- kovaa työmoraalia
- työhön tarttuvaa, reipasta asennetta
- hyvää suomen kielen taitoa

Tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten voit olla alalle aivan uusikin tekijä. Aiemmasta kokemuksesta valmistavan teollisuuden parissa työskentelystä on toki etua, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne, motivaatio ja aito kiinnostus tehtävää kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön nopeasti kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien tehtävien parissa ammattitaitoiseen ja mukavaan työympäristöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamiimme etuihin kuuluu myös laajennettu työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietu.
Lisätietoja löydät osoitteessa www.pahu.fi.

Hoidamme rekrytointia yhteistyössä Adeccon kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.
Hakemuksia käydään aktiivisesti läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461829
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkka Lind (pirkka.lind (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Veikkola, Espoo, Kirkkonummi