(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä pahvinvalmistukseen - Pa-Hu Oy
Pa-Hu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Oletko etsimässä pidempiaikaista työpaikkaa? Pystytkö oma-aloitteiseen työskentelyyn, ryhdyt reippaasti toimeen ohjeet saatuasi etkä pelkää käyttää erilaisia koneita ja laitteita? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, tämä työpaikka saattaa olla sinua varten.

Oma-aloitteisuuden lisäksi odotamme sinulta halua ja uteliaisuutta oppia, kovaa työmoraalia, valmiutta kaksivuorotyöhön sekä raudanlujaa asennetta ja motivaatiota työhön. Sinulla on myös rohkeutta ja uskallusta toimia isojenkin koneiden kanssa sekä ymmärrys ja mielenkiinto tekniikkaa kohtaan. Aiempi kokemus tuotantokoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei missään nimessä ole välttämätöntä. Työhön voidaan perehdyttää alalle aivan uusikin tekijä, jolla on asenne kunnossa sekä halua uuden opetteluun. Perehdytys tehtävään sekä työohjeet annetaan suomeksi, joten hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Etsimme asiakkaallemme Pa-Hu:lle koneenkäyttäjää pahvin ja pahvipakkausten valmistusprosessiin.
Työtehtäviin kuuluu pääosin pahviarkkien leikkaamiseen tarkoitettujen tuotantokoneiden operointia ja valvontaa sekä ajoittain muita pahvin ja pahvipakkausten valmistusprosessiin kuuluvia tuotannollisia tehtäviä. Operoitavat koneet ovat pääosin manuaalisia, joten pääset työssä käyttämään käden taitojasi sekä kehittämään omaa osaamistasi. Työtehtävistä suoriutuminen edellyttää myös hyvää fyysistä peruskuntoa ja sinulla täytyy olla valmius 2-vuorotyöhön. Valitun henkilön ja Adeccon välille tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistaa henkilö Pa-Hu:n palvelukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien tehtävien parissa ammattitaitoiseen ja mukavaan työympäristöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi (viikosta 22 alkaen) sekä Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi (viikko 21).
Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.