(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä - Pa-Hu Oy
Pa-Hu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Oletko etsimässä pidempiaikaista työpaikkaa? Pystytkö oma-aloitteiseen työskentelyyn etkä pelkää käyttää erilaisia koneita ja laitteita? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinun kannattaa ehdottomasti hakea tätä avointa työpaikkaa.

Oma-aloitteisuuden lisäksi odotamme sinulta halua ja uteliaisuutta oppia, kovaa työmoraalia, valmiutta kaksivuorotyöhön sekä raudanlujaa asennetta ja motivaatiota työhön. Omaat myös näppärät kädentaidot, kiinnostusta tekniikkaa kohtaan sekä hyvää teknisten asioiden hahmotuskykyä. Aiempi kokemus tuotantokoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei missään nimessä ole välttämätöntä. Työhön voidaan perehdyttää alalle aivan uusikin tekijä, jolla on asenne kunnossa sekä halua uuden opetteluun. Perehdytys tehtävään sekä työohjeet annetaan suomeksi, joten hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Etsimme siis asiakkaallemme Pa-Hu:lle kahta sivuliimauskoneen käyttäjää. Tehtävän päävastuisiin kuuluu sivuliimauskoneen kuntoon laitto ja valmistelu, koneen operointi ja materiaalin syöttäminen koneeseen, tuotteiden laaduntarkkailu sekä koneen pienet huoltotyöt. Työtä tehdään aluksi yhdessä vuorossa, mutta lähitulevaisuudessa on tarkoitus siirtyä 2-vuorotyöhön. Valittujen henkilöiden ja Adeccon välille tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistaa henkilöt Pa-Hu:n palvelukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työhön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien tehtävien parissa ammattitaitoiseen ja mukavaan työympäristöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.
Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.