(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä - Pa-Hu Oy
Pa-Hu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Oletko etsimässä pidempiaikaista työpaikkaa? Pystytkö oma-aloitteiseen työskentelyyn etkä pelkää käyttää erilaisia koneita ja laitteita? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinun kannattaa ehdottomasti hakea tätä avointa työpaikkaa.

Oma-aloitteisuuden lisäksi odotamme sinulta halua ja uteliaisuutta oppia, kovaa työmoraalia, valmiutta kaksivuorotyöhön sekä raudanlujaa asennetta ja motivaatiota työhön. Aiempi kokemus tuotantokoneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei missään nimessä ole välttämätöntä. Työhön voidaan perehdyttää alalle aivan uusikin tekijä, jolla on asenne kunnossa sekä halua uuden opetteluun. Perehdytys tehtävään sekä työohjeet annetaan suomeksi, joten hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Etsimme siis asiakkaallemme Pa-Hu:lle koneenkäyttäjää stanssaukseen. Työtehtäviin kuuluu pääosin käsikäyttöisten stanssauskoneiden operointia sekä tarvittaessa avustavia tuotannollisia töitä pahvin ja pahvipakkausten valmistusprosessissa. Tulevaisuudessa voi olla mahdollisuus kehittää osaamistaan vaativimpiin tehtäviin ja näin ollen laajentaa omaa työkuvaansa. Valitun henkilön ja Adeccon välille tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistaa henkilö Pa-Hu:n palvelukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien tehtävien parissa ammattitaitoiseen ja mukavaan työympäristöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.
Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.