(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä muovi- ja paperiteollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Oletko hyvän asenteen omaava henkilö, jolta löytyy kokemusta tuotantokoneiden kanssa työskentelystä? Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoitunutta ja tarkkaa koneenkäyttäjää.

Työ on tiimityötä, jota tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa 3-vuorossa. Projektin aloitus on helmikuun aikana ja jatkuu vuoden loppuun asti. Hyvin työssä pärjäävillä on myös mahdollisuus jatkoon.

Haemme koneenkäyttäjiä muovi- ja paperituotteita valmistavalle asiakkaallemme Vantaalle. Tehtävässä pääset käyttämään erilaisia tuotantokoneita, kuten laminointi-, leikkaus-, liimaus- ja sidontakoneita. Aikaisempi käyttökokemus teollisuudessa käytettävistä koneista ja hyvät tietotekniset taidot katsotaan isoksi eduksi, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Osana työtä tarkkaillaan tuotteiden laatua, joka edellyttää virheetöntä värinäköä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi.