Koneenkäyttäjä, kesätyö Camtronic Oy, Ylivieska
Go On Ylivieska

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Camtronic Oy on hienomekaniikan suunnittelu- koneistus-, kokoonpano-, ja alihankintapalveluja tarjoava yritys  Ylivieskassa. Yritys on perustettu 2001 ja siellä työskentelee 50 henkilöä.

Etsimme asiakkallemme kesätyöntekijöitä KONEENKÄYTTÄJIKSI 2022 kesään. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työtä voi olla mahdollisesti pidempäänkin, jos voit työtä jatkaa tehtävissä syksyynkin.

Työtehtävään et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan saat erilaisiin tuotantolinjan koneiden käyttämiseen kattavan perehdytyksen ja pääset valmistamaan erilaisia kappaleita. Tehtävässä pärjäät hyvin matemaattisella ajattelukyvyllä ja sinulla on hyvät arvosanat matematiikassa ja fysiikassa jo koulusta. Tehtävässä opetetaan myös valmistettavien kappaeiden piirustusten lukutaitoa.

Tehtävän suorittamiseen tarvit innokkaan ja oppivaisen asenteen sekä oma-aloitteisen työskentelytavan. Huolellinen tekeminen ja tarkka työnjälki ovat myös tärkeässä roolissa. Työtä tehdään 2-vuorossa ja jo entuudestaan hyvässä työtiimissä.

Toki metallialan koulutus ja alan työkokemus antaa sinulle hyvää etua.

Kesätyöstä Camtronicin koneenkäyttäjän tehtävistä saat arvokasta työkokemusta ja kilpailukykyistä palkkaa (teknologia tes) sekä mahdollisuuden saada kesälomapestiä jatkossakin.

Kesätyöntekijänä saat myös Go On:in henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi sekä Go On Akatemian verkkomateriaalin 24/7 käyttöösi.

Hae kesätyötä jo nyt ja varmista paikkasi kesään 2022. Kerro hakemuksessasi milloin voisit työn aloittaa ja kuinka pitkään voit työskennellä. Valituille kesätyöntekijöille tehdään työsopimukset heti.

Lisätietoja Go On Sanna Laitala 0400 385 010 tai sanna.laitala@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546768
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ylivieska