Koneenkäyttäjä, Bonne Juomat Oy, Lohja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Bonne Juomat Oy on Lohjalla toimiva aitojen, maukkaiden ja terveellisten hedelmä- ja marjatuotteiden valmistaja. Toiminta alkoi vuonna 1998 ammattikeittiöille tarkoitetuilla mehuilla ja myöhemmin tulivat kuluttajille suunnatut tuotteet. Nykyinen tuotevalikoima sisältää täysmehuja, mehujuomia, smoothieita, välipalajuomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä, hedelmä- ja marjasoseita, sekä lähdevesiä.


Etsimme nyt koneenkäyttäjää Lohjalla sijatsevalle tehtaalle. Työnkuvaan kuuluu korkkiaplikaatorin - ja alustapakkauskoneiden käyttäminen. Työ on päivätyötä ja kestää elokuun loppuun asti.


Edellytämme sinulta

Toivomme hakijan omaavan nopean oppimiskyvyn ja kokemusta erilaisten koneiden käytöstä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta teollisuuden alalta, mutta tärkeää on myös into uuden oppimiseen ja positiivinen asenne.

Työntekijä saa työhön perusteellisen perehdytyksen.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä kattava CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Meille on tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä!


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269663
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja