Koneenkäyttäjä arvotavaroiden pariin Vantaalle
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2021

Kiinnostaako sinua työskennellä hyvässä porukassa tuotantotehtävissä arvotavaroiden parissa?

Työskentely tapahtuu siisteissä, moderneissa työtiloissa Vantaalla luotettavassa ja vastuullisessa työympäristössä.

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä arvotavaroiden pariin 2-vuorotyöhön kokoaikaisiin työsuhteisiin. Edellytämme kuitenkin 3-vuorovalmiutta, sillä asiakasyrityksen tarkoituksena on siirtyä siihen kevään aikana. Työsuhde on määräaikainen alkaen huhtikuussa ja kestoltaan ainakin syyskuun puoliväliin, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Työssäsi käytät ja ylläpidät arvotavaroiden tuotantokoneita. Lisäksi työhön kuuluu vianetsintää ja mekaanisia osien vaihtoja.

Aikaisempi kokemus teollisuudessa käytettävistä koneista sekä hyvät tietotekniset taidot katsotaan isoksi eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin aito halu tehdä töitä laadukkaasti ohjeita noudattaen. Sinut perehdytetään työtehtäviin.

Toivomme sinulta aktiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi täsmällisyys ja tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämiseen. Työpaikan sijainnin sekä vuorojen vuoksi oma auto on edellytys liikkumisen puolesta.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen tommi.puustinen@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471795
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo