(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä Alppilaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Etsitkö itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa Helsingin keskustan läheisyydestä? Löytyykö sinulta mielenkiintoa teknillisiin koneisiin liittyen?

Haemme asiakkaallemme Alppilaan ahkeraa ja oma-aloitteellista koneenkäyttäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään elintarvikkeiden valmistukseen ja pakkaukseen liittyvien koneiden käyttämistä sekä muita tuotannon tehtäviä. Työtä tehdään joustavasti aamu- ja iltavuoroissa. Myös yövuoroon on mahdollisuus, mutta tästä sovitaan erikseen. Tehtävässä pärjää itsenäisissä töissä viihtyvä ja teknillisitä asioista kiinnostunut henkilö. Arvostamme työntekijöitä valitessamme aitoa halua tehdä töitä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen, kokoaikaisen työn, hyvällä sijainnilla sekä työporukalla varustettuna. Tehtävässä hyvin suoriutuvalla henkilöllä on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi oikea henkilö työhön, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Töissä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.