(Poistunut julkaisusta)

Koneenkäyttäjä 3-vuorotyöhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oletko hyvän asenteen omaava henkilö, jolta löytyy kokemusta koneiden kanssa työskentelystä? Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoitunutta ja tarkkaa koneenkäyttäjää.

Työ on tiimityötä, jota tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa 3-vuorossa. Töiden arvioitu aloitus on heti sopimuksen mukaan ja työt kestävät ainakin vuoden 2019 loppuun asti. Hyvin työssä pärjäävillä on myös mahdollisuus jatkoon.

Pääset työskentelemään automaatiokoneiden parissa muovi- ja paperituotteiden valmistuksessa, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Aikaisempi käyttökokemus teollisuudessa käytettävistä koneista ja hyvät tietotekniset taidot katsotaan isoksi eduksi, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Osana työtä tarkkaillaan tuotteiden laatua, joka edellyttää virheetöntä värinäköä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi