(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitajia
Emballator Metalpak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Emballator Metalpak Oy
Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983 ja se siirtyi Kiilto Oy:n omistukseen vuonna 1986. Vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. Liikevaihto n. 11 miljoonaa euroa.

Emballator Metalpak Oy tuottaa asiakkaan tarpeisiin ja tuotteiden käyttötarkoituksiin sopivia kustannustehokkaita pakkausratkaisuja sarjasuuruudesta riippumatta. Yrityksen tuotetarjontaa ja toimintatapoja kehitettäessä pakkaavan teollisuuden tuntemus ja tarpeet ovat toimineet suunnannäyttäjinä. Tämä näkyy mm. korkeana asiakastyytyväisyytenä ja pitkäaikaisina asiakassuhteina.
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sääksjärvelle, Lempäälään 3 koneenhoitajaa metallialan yritykseen. Työt alkavat määräaikaisena Eezy VMP:n kautta ja tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Koneenhoitajan tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotantokoneen toimivuudesta ja valvonnasta. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja huolellista työotetta. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa. Palkkaus vähintään teknologiateollisuuden TES:in mukaan.
Odotamme sinulta
Tehtävässä tarvitset reipasta ja oppimishaluista annetta. Aikaisempi koulutus/kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme sinulta myös kiinnostusta ja sitoutumista pidempiaikaiseen pestiin!
Koulutus ja työkokemus
Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä se tähän paikkaan. Lisää myös CV sille varattuun kohtaan. Hae paikkaa heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Christian Kemppainen, christian.kemppainen@vmp.fi, 040 307 5203
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.12.2019 mennessä.