Koneenhoitajia Mikkeliin
Go On Mikkeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Vitrulan Composites Oy on lasi- ja hiilikuitulujitteita valmistava yritys Mikkelissä. Olemme toimineet Mikkelissä vuodesta 1981 Ahlstrom-Munksjö Glassfibre Oy nimellä ja aloittaneet Vitrulan Composites Oy:nä 01.01.2020. Tehtaallamme työskentelee tällä hetkellä noin 120 henkilöä tehtaalla ja toimistossa eri tehtävissä. Pitkäaikaisella ja vankalla lasi- ja hiilikuitulujitteiden valmistuskokemuksella takaamme asiakkaillemme laadukkaat tuotteet, sujuvan asiakaspalvelun ja teknisen tuen. Vitrulan Composites palvelee ammattitaidolla monipuolista komposiittialan asiakaskuntaa tuulivoima-, kuljetus- ja rakennusteollisuudessa sekä useissa muissa teollisuuden sovelluksissa ympäri maailmaa.

Haemme asiakkaallemme Vitrulan Composites Oy:lle Mikkelin tehtaalle tuotantoon

koneenhoitajia
 

Tehtävänäsi on valmistaa lasi- ja hiilikuitulujitteita tuotantokoneilla teollisessa ympäristössä. Tehtäviisi kuuluu ajon aikainen tuotteen laadunvalvonta, laadunvarmistusmittausten tekeminen, tuotantokoneen toimintavarmuuden ja laaduntuottokyvyn seuraaminen ja siitä raportoiminen kunnossapidolle ja työnjohdolle. Tilaat myös raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja koneelle, täytät lokikirjaa mahdollisista häiriöistä ja muuttuneista ajo-olosuhteista.

Odotamme hakijoilta tarkkuutta, huolellisuutta ja itseohjautuvuutta. Lisäksi olet toimeen tarttuva ja sosiaalinen tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Odotamme sinulta teknistä osaamista ja ymmärrystä sekä aiempaa kokemusta teollisesta työstä. Eduksi katsotaan tekstiili- tai konetekniikan tuntemus. Vuorotyön tulee olla sinulle mieluinen tapa työskennellä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn koneenhoitajana ja saat heti alkuun hyvän perehdytyksen koneenhoitajan tehtäviin ja opit työsi sitä tehdessäsi. Kyseessä on määräaikainen työ, joka alkaa 14.6.2021 ja kestää elokuun loppuun. Tehtävässä voi olla mahdollisesti jatkoa. Palkkaus Tekstiili- ja muotialan työehtosopimuksen mukaan.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Laita hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446840
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli