(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitajia (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä koneenhoitajan tehtäviin.

Työtehtäviin kuuluvat vuorossa oman työpisteen koneen hoitaminen ja sen toiminnasta vastaaminen.

Hakijoilta odotamme reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia uusia asioita. Työskentely tapahtuu hyvin itsenäisesti ja toivomme, että olet tarkka, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön. Joissain tehtävissä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa keikkaluonteisesti myös kesän jälkeen.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.