(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitaja/Tuotantotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

Koneenhoitajaa tuotannon tehtäviin

Edellytämme sinulta:

-Positiivista asennetta

-Kykyä oppia uutta

-Tuottavaa ja tehokasta otetta työskentelyyn

-Hyvää fyysistä kuntoa

-Kykyä työskennellä paineen alla nopeassakin tahdissa

-Oman auton käyttö välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi

Työ on kolmivuorotyötä ja palkkaus menee muovi- ja kemianteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Motivoitunut ja hyvä työntekijä voi lunastaa itselleen vakituisen työpaikan.

Jos koet olevasi sopiva tekijä tehtävään, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

Anni Vellonen@lisapalvelu.net

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.