Koneenhoitaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2021

Alumiinityöstökoneenhoitaja Porvooseen

Asiakkaamme etsii alumiiniosastolle koneenhoitajaa 2-vuorotyöhön, sinulla pitäisi olla myös mahdollisuus tarvittaessa tehdä 3-vuorotyötä.

Työ on jonkin verran fyysistä, sillä joudut nostelemaan alumiinitankoja työstökoneeseen ja siirtämään työstöjätettä jälkikäsiteltäväksi. Asettelet myös työstettäviä kappaleita Fanuk-työstökoneeseen ja otat pois valmiit, ohjelmoida ei tarvitse. Sukupuolella ei ole väliä, sillä apulaitteita nostamiseen on tarjolla.

Olet reipas ja työkalut pysyvät kädessäsi. Sinulla on mahdollisesti jokin metallialan koulutus, mutta sekään ei ole edellytys. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaisesti. Jos osoittaudut osaavaksi ja opit hyvin, niin mahdollisuus edetä vaativampiin tehtäviin, kuten asentajaksi,on olemassa.

Hae paikkaa nopeasti, sillä sinua tarvitaan jo.

Oletko eezysti onnekas? Lähde töihin ja kokeile! Jokainen työntekijämme osallistuu automaattisesti 500 euron arvoisen GoGiftin Superlahjakortin arvontaan! Arvonnat suoritetaan 3.1.22 ja 2.5.22.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498410
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo