Koneenhoitaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Koneenhoitajia Porvooseen

Asiakkaamme tuotteet:

Päätuotteet ovat FAA- ja IEC-sertifioidut eritysmuuntajat sarjakytkentäiseen järjestelmään, liittimet ja valmiit kaapelit. 
Asiakkaamme arvostavat työntekijöitämme ja nyt olisi mahdollisuus päästä nauttimaan hyvästä ja palkitsevasta työympäristöstä yhdessä näistä yrityksistä. Kaikki työntekijät ovat samanarvoisia ja hyvästä työstä myös palkitaan.
Aluksi olisi tarjolla paikka yhdelle koneenhoitajalle, joka on  valmis tekemään katkeavaa 3-vuoroa. Työskentelet muovikoneella, mutta teet sähköisiä osia. Paikkoja on harvoin auki ja ne ovat kysyttyjä, joten hakemus kannattaa laittaa heti matkaan!
Syksyn lähestyessä apua tarvitaan lisää. Joukossa on mahdollisesti paikka myös yhdelle kokoonpanijalle päivävuorossa.
Kaikesta sähköalaan liittyvästä työkokemuksesta on etua, mutta se ei todellakaan ole vaatimus. Olet kuitenkin tehnyt vuorotyötä, sillä se voi tottumattomalle olla kynnys selviytyä työstä.
Sinulla on hyvä suomenkielen taito, olet tunnollinen ja haluat sitoutua mahdollisesti pitkäaikaiseen työhön. Tiimityöskentelytaito on tärkeää, vaikka pääasiallisesti teetkin työtä itsenäisesti koneellasi.
Tuotantopalkkiojärjestelmä on käytössä. Teknologiateollisuuden työehtosopimus.
Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy, mahdollisesti sinä.
Olet siis:
- täysi-ikäinen mies tai nainen
- sinulla on ammatillinen peruskoulutus
- työkokemusta 1-5 vuotta
- hyvä suomenkielentaito
Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473201
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Kymenlaakso, Iitti, Kotka, Kouvola, Pyhtää, Uusimaa