(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Kalliomuoville koneenhoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kalliomuovi Oy on Lahden talousalueella vuodesta 1971 lähtien toiminut polyeteenikalvoja valmistava teollisuusyritys. Yrityksen valmistamat laadukkaat polyeteenikalvot soveltuvat teollisuuden, rakentamisen ja maatalouden erilaisiin tarpeisiin.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa materiaalin syöttäminen koneeseen ja prosessin valvonta. Työtehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä kyse on seisomatyöstä ja sisältää myös painavien tuotteiden nostelua.

Saat työhösi kattavan koulutuksen, mutta aiempi kokemus tuotannon tehtävistä on sinulle eduksi. Olet nopea oppimaan ja teet työtä hyvällä asenteella. Työ on itsenäistä 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksena Amikon kautta, mutta määräajan jälkeen henkilön on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin laita hakemusta tulemaan sivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Tiitulta, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!