(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitaja
Delipap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018
Delipap Oy
Delipap Oy on vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys, jonka perusarvo on ympäristövastuullisuus.
Valmistamme Suomessa kaikki tuotteemme, joista tunnetuimmat ovat Muumi Baby -lastenvaipat ja Vuokkoset –naisten hygieniatuotteet. Delipap työllistää 65 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa. Viennin osuus liikevaihdosta on noin 30%. Tuotteitamme viedään jo 20 maahan, ja brändivienti on nopeassa kasvussa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Tammisaaressa sekä Veikkolassa.
www.delipap.fi
Toimenkuva
Etsimme Delipapille Veikkolaan kahta koneenhoitajaa.

Tehtäväsi on hygieniatuotteiden valmistuslinjojen käyttö- ja ylläpitotehtävät sekä muut valmistukseen liittyvät tuotantotyöt. Työ on kolmivuorotyötä. Haemme tehtävään rekrytointitoimeksiantona vakituisia työntekijöitä.
Odotamme sinulta
Delipap kouluttaa tehtävään, mutta toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta tuotantotyöstä ja/tai koneenhoitajan tehtävistä. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky, tavoitteellisuus ja töiden itsenäinen hoitaminen ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Toivomme positiivista ja innostunutta asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja kuten myös valmiutta 3-vuorotyöhön.
Koulutus ja työkokemus
Alalle soveltuva koulutus eduksi, mutta ei välttämätöntä.
Muut tiedot
Tarjoamme vastuullisen sekä haastavan tehtäväkentän sekä positiivisen porukan tuen ja hyvän työilmapiirin. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä.
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.06.2018 mennessä.