(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitaja Veikkolaan
Delipap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
Delipap Oy
Delipap Oy on vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys, jonka perusarvo on ympäristövastuullisuus.
Valmistamme Suomessa kaikki tuotteemme, joista tunnetuimmat ovat Muumi Baby -lastenvaipat ja Vuokkoset -naisten hygieniatuotteet. Delipap työllistää 65 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa. Viennin osuus liikevaihdosta on noin 30%. Tuotteitamme viedään jo 20 maahan, ja brändivienti on nopeassa kasvussa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Tammisaaressa sekä Veikkolassa.
www.delipap.fi
Toimenkuva
Etsimme Delipapille Veikkolaan koneenhoitajaa.

Tehtäväsi on hygieniatuotteiden valmistuslinjojen käyttö- ja ylläpitotehtävät sekä muut valmistukseen liittyvät tuotantotyöt. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävä alkaa määräaikaisena, mutta se on tarkoitus vakinaistaa.
Odotamme sinulta
Toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta tuotantotyöstä ja/tai koneenhoitajan tehtävistä. Se eli ole kuitenkaan välttämättömyys, sillä Delipap kouluttaa tehtävään. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky, tavoitteellisuus ja töiden itsenäinen hoitaminen ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Toivomme luotettavaa, positiivista ja innostunutta asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on myös mielellään kokemusta kolmivuorotyöstä.
Koulutus ja työkokemus
Koulutusta tärkeämpi on asenne ja luotettavuus.
Muut tiedot
Delipap tarjoaa sinulle kaiken tukensa sekä työtä positiivisessa ja yhtenäisessä tiimissä. Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja muista, että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi etenemistä.
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2018 mennessä.