(Poistunut julkaisusta)

KONEENHOITAJA / Valmistustyöntekijä
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun kahta

KONEENHOITAJAA / Valmistustyöntekijää

Osallistut tuotekehityserien valmistuksen työvaiheisiin (kuten kokoonpano ja pakkaaminen) logiikkaohjattujen laitteiden käyttäjänä ja valvot valmistettavan tuotteen laatua. Työhön sisältyy myös käsityövaiheita. Työ tapahtuu erityisolosuhteissa puhdastilassa noudattaen lääkevalmistuksen hyviä tuotantotapoja. Avustat valmistusprosesseissa, kuten lääkeainemassan sekoitus ja suulakepuristus, yhdessä työparisi kanssa. Lisäksi teet muita avustavia tehtäviä työtilanteen mukaan.Tehtävässä menestyminen edellyttää

* Soveltuvaa teknistä koulutusta
* Luontaista kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
* Hyviä yhteistyötaitoja sekä huolellisuutta ja rutiinien parissa viihtymistä
* Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä tai lääketeollisuudesta
* Perus tietokoneenkäyttötaitoja
* Sujuvaa suomenkielentaitoa, englanti eduksiTarjoamme Mielenkiintoisen työn kansainvälisellä markkinajohtajalla. Työ on päivätyötä. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus tammikuusta vuoden 2020 loppuun. Palkkaus noudattaa Elintarvikealan Työehtosopimusta. Paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.11. mennessä rekisteröimällä CV:si sivujemme www.manpower.fi tehtävän "Koneenhoitaja, Turku" -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen pe 8.11. klo 12-13 ja to 14.11. klo 12-13, p. 050 390 9787.Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.