(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitaja / tuotantotyöntekijä
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsimme asiakkaallemme koneenhoitajaa tuotannon työtehtäviin Turkuun!

Työtehtäviin kuuluvat koneiden ylläpitotehtävät ja kevyet huoltotoimenpiteet sekä valmistuvan kappaleen laaduntarkkailu. Työ on 3-vuorotyötä arkena, ajoittain tarjolla voi olla myös viikonloppuvuoroja. Työ on rutiininomaista sekä seisomatyötä. Paikalle pääsee kulkemaan julkisilla.

Töiden alussa on perehdytysjakso, mutta toivomme hakijalta jo aikaisempaa kokemusta metallialalta sekä piirustusten lukutaitoa. Katsomme trukinajotaidon eduksi.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen syksylle 2019, sekä hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa joko jättämällä sähköinen hakemus tai lähettämällä hakemuksen sähköpostitse kaisa.messo@henkilostotalo.fi.  

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/