Koneenhoitaja, teollisuus21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

Koneenhoitajia Porvooseen

Asiakkaamme tuotteet:

Päätuotteet ovat FAA- ja IEC-sertifioidut eritysmuuntajat sarjakytkentäiseen järjestelmään, liittimet ja valmiit kaapelit. 
Asiakkaamme arvostavat työntekijöitämme ja nyt olisi mahdollisuus päästä nauttimaan hyvästä ja palkitsevasta työympäristöstä yhdessä näistä yrityksistä. Kaikki työntekijät ovat samanarvoisia ja hyvästä työstä myös palkitaan.
Kaksi paikkaa olisi tarjolla koneenhoitajille, jotka ovat valmiit tekemään katkeavaa 3-vuoroa. Työskentelet muovikoneella, mutta teet sähköisiä osia. Paikkoja on harvoin auki ja ne ovat kysyttyjä, joten hakemus kannattaa laittaa heti matkaan.
Kaikesta sähköalaan liittyvästä työkokemuksesta on etua, mutta se ei todellakaan ole vaatimus. Olet kuitenkin tehnyt vuorotyötä, sillä se voi tottumattomalle olla kynnys selviytyä työstä.
Sinulla on hyvä suomenkielen taito, olet tunnollinen ja haluat sitoutua mahdollisesti pitkäaikaiseen työhön. Tiimityöskentelytaito on tärkeää, vaikka pääasiallisesti teetkin työtä itsenäisesti koneellasi.
Tuotantopalkkiojärjestelmä on käytössä.
Teknologiateollisuus
Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy, mahdollisesti sinä.
Olet siis:
- täysi-ikäinen mies tai nainen
- sinulla on ammatillinen peruskoulutus
- työkokemusta 1-5 vuotta
- hyvä suomenkielentaito
Kysy lisää:
Tiina Laukkanen
050- 576 5800
tiina.laukkanen@eezy.fi
Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439370
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Kymenlaakso, Iitti, Kotka, Kouvola, Pyhtää, Uusimaa