(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitaja, Röchling Rimito Plast Oy (Rusko)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme nyt pitkään muovialalla toimineelle Röchling Rimito Plast Oy:lle KONEENHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ruskolle. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan Röchling Rimito Plast Oy:n kirjoille.

Koneenhoitajana työtehtäviin kuuluvat mm. koneen hoitaminen, asetusten säätäminen, laadunvalvonta sekä valmiiden tuotteiden pakkaaminen ja kuljettaminen työpisteeltä varastoon. Koneen käyttöön ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jota tehdään kolmessa vuorossa vuoroviikoin.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden alalta ja kokemuksen kolmivuorotyöskentelystä. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana mukavaa työyhteisöä, jossa työntekijät viihtyvät! Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittää ja haastaa itseään sekä laajentaa omaa työnkuvaansa. Palkitsemme onnistumisista!

Työt alkavat syys-/lokakuussa sopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan heti ja hakuaikaa on 28.8.19 asti. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä. Röchling Rimito Plast ei vastaa tiedusteluihin.