(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitaja, Röchling Rimito Plast Oy (Rusko)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme nyt pitkään muovialalla toimineelle Röchling Rimito Plast Oy:lle KONEENHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ruskolle. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. koneen hoitaminen, asetusten säätäminen, laadunvalvonta sekä valmiiden tuotteiden pakkaaminen ja kuljettaminen työpisteeltä varastoon. Koneen käyttöön ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jota tehdään kolmessa vuorossa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden alalta ja kokemuksen kolmivuorotyöskentelystä. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana mukavaa työyhteisöä!

Työt alkavat syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian! Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä. Röchling Rimito Plast ei vastaa tiedusteluihin.