(Poistunut julkaisusta)

Koneenhoitaja muovialan yritykseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Toimenkuva
Kiinnostavatko Sinua työtehtävät mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Oletko valmis tarjoamaan työpanostasi, kun siihen tulee tarvetta? Hyvä! Juuri Sinunlaisia henkilöitä me nyt haemme! Asiakkaamme Kaarinassa hakee sairaus-, loma- ym. poissaolojen paikkaamiseksi koneenhoitajia muovituotetuotantoon. Tässä työssä oleellisinta on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja hyvä asenne.
Odotamme sinulta
Me tarjoamme Sinulle valinnan vapauden ottaa työtä vastaan, kun se Sinulle sopii. Emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Aiempi kokemus tuotannollisten töiden parissa on Sinulle pelkkää plussaa. Jos siis mielenkiintoinen työ ja valmiudessa oleminen kiinnostaa, älä epäröi vaan HAE!
Muut tiedot
Työvuorot ovat arkisin 7-15, 15-23 ja 23-07 välillä. Työpaikka on yleisten kulkuyhteyksien kautta saavutettavissa. Palkkaus muovituoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan 10,82 €/tunti (+ mahd. vuorolisät). Perehdytys työtehtävään syyskuun aikana.
Hae tehtävään lähettämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelun HR-asiantuntija Christian Rönndahl, puh. 040 307 5018 / christian.ronndahl@vmp.fi.
Kesto
6 - 12kk
Lisätietoja
Christian Rönndahl, Christian.Ronndahl@vmp.fi, 040-307 5018
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.09.2019 mennessä.