(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia/hitsaajia seisakkeihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan koneenasentajia seisakkeihin. Seisakit ovat kestoltaan 1-4 viikkoa pitkiä. Työt alkavat arviolta syyskuun puolivälissä ja työmaita on mahdollisesti useampia.

Työn edellytykset

Sinulla on jo sekä kone- ja metallialan koulutus (esim. koneenasentaja, levyseppähitsaaja) että kokemusta alan töistä. Hitsaat sujuvasti puikolla ja mekaaniset asennukset sujuvat niin itsenäisesti kuin yhteistyössä. Osaat myös polttoleikata ja sinulla on B-ajokortti. Kuulostaako tutulta? Voit olla hakemamme henkilö! Työhön valittavilla henkilöillä täytyy olla voimassa olevat työturva- ja tulityökortit.

Tarjoamme

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle tekijälle työkeikkaa syksylle ammattitaitoisessa porukassa. Töitä pääsee tekemään mukavasti ja työhön valituille asentajille on luvassa myös TES:in mukaiset korvaukset ja lisät poikineen peruspalkan lisäksi.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Haethan meille mahdollisimman pian kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit myös lähettää hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse Timolle tai Heinille. 

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: levyseppähitsaaja, hitsaaja, koneenasentaja, alikonemestari, asentaja, mekaniikka-asentaja, koneistaja